"Σκοπός μου είναι η δημιουργία εικόνων που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα των εταιριών"

ΚΩΣΤΑΣ ΟΡΔΟΥΜΠΟΖΑΝΗΣ

ordoumpozanis kostas

Κώστας Ορδουμποζάνης

Ονομάζομαι Κώστας, είμαι από μία όμορφη στη πόλη στη Βόρεια Ελλάδα, την Αλεξανδρούπολη άλλα μένω και στη Ζάκυνθο και είμαι επαγγελματίας φωτογράφος τα τελευταία 10 χρόνια.

Εκτός από την Φωτογραφία, στον προσωπικό μου χρόνο, μου αρέσει να ασχολούμαι με τον προγραμματισμό την επιχειρηματικότητα, τις startup, και το branding. Αυτή η μίξη της δημιουργίας οπτικών καλλιτεχνικών ιστοριών με τη γνώση γύρω από την επικοινωνία των εταιριών ήταν η αφορμή να ασχοληθώ τα τελευταία χρόνια με το εταιρικό κομμάτι, όπου το ομολογώ πως κάθε φορά με ενθουσιάζει.

Μου αρέσει να δουλεύω έχοντας κάνει προεργασία σχετικά με τις ανάγκες τις κάθε μια εταιρίας σχετικά με το DNA της και το κοινό της και ακολούθώ οργανωμένο πλάνο. Κάθε φορά που θα αναλάβω να κάνω μια ιστορία, είτε φωτογραφική είτε κινηματογραφική ψάχνω εμπνεύσεις γύρω από την ιστορία της κάθε μιας εταιρίας, για να βγει η δικιά της μοναδική φωνή σε αυτόν τον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο. Θα χαρώ να συνεργαστούμε και να βρούμε την φωνή της δικιά σας εταιρίας μαζί.
Σχεδιάζοντας επιτυχημένες εταιρίες

Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο το να έχεις ένα καλό προϊόν δεν αρκεί. Η προβολή του, η επικοινωνία της εταιρίας και η συμμετοχή της στην κοινωνική συζήτηση των Social media είναι τα ελάχιστα απαιτούμενα.